Angelina blir sångerska



Kan ni tänka er Angelina som sångerska? Nå, hennes dröm kommer oavsett att bli sann då hon Twittrade "Breaking News: My first single 'I'm Hot' will drops next month on Itunes!!!! I'm so EXCITED!!!!  'I'm Hot' is a electro pop/hip hop track. U gonna love it!!!"

Tror ni att hennes låt "I'm Hot" kan bli en hitt?

JWOWW värd för Jet nightclub

Den 24 september packade Jenni "JWOOW" väskorna och begav sig till Las Vegas med sin karl Roger Mathews. Jenni som under kvällen var värd för den populärna nattklubben Jet såg ut att leverera en kul kväll för de gäster som dök upp.



Jersey tjejernas solarium time



Något som vi vet vid det här laget är att alla Jersey tjejerna (även killarna) är mer eller mindre beroende utav ett solarium. Den 27 september besökte Snooki, Sammi och Angelina ett lokalt solarium med paparazzi fotograferna hack i häl.


Season 2 ep. 9


Snooki @ DWTS Gifting Suite.



Den 26 september sågs "Snooki" på eventet Gifting Services Showroom. Nicole som dök upp med den största hatten hon kunde hitta såg ändå ut att njuta utav uppmärksamheten fotograferna gav henne.


Mike's senaste uppvisning i Dancing with the Stars



Mike "The Situation" medverkar i årets Dancing with the Stars där han har dansaren Karina Smirnoff som partner. I videon ovan ser ni veckans uppvisning. I Jersey Shore får man mest se Mike vifta runt med armarna när han "dansar" så visst trodde man inte att Mike kunde få till så bra dance moves?

Snooki om att medverka i Dancing with the Stars



Under veckan då Snooki dök upp på Beautiful Eyes” by Frownies launch party i LA fick hon frågan om hon vill följa Mike "The situation"'s fotspår och medverka i den amerikanska dans serien Dancing with the Stars.
"Om min karriär sjunker neråt då hade jag ställt upp, kanske om 10 år eller så." Visst lät det som en smyg diss till Mike? Men Snooki verkar trotts allt väldigt stolt över sin kompis och fortsätter "Oftast när vi är ute på klubbarna och dansar så ser man bara Mike röra vildt på armarna, han har verkligen två höger fötter, så att han kan kan komma ihåg dessa danssteg och få till dom snyggt gör mig riktigt stolt!"

Angelina's facebook sida hackad



Angelina Pivarnick's facebook sida blev nyligen hackad berättar Examiner.com. Angelina valde att ta saker i egna händer och med hjälp av hennes maneger så fann de att det var en 15 årig tjej som låg bakom. Allt löstes då väldigt snabbt och Angelina fick tillbaka sitt facebook konto.

Sesame Shore



Jersey stjärnorna gästade nyligen "Jimmy Kimmel Live" där de spelade in en spoof video på Jersey Shore - Sesame Shore.

Snooki skriver novell.



Jersey Shore's hetaste snackis just nu är att Nicole "Snooki" Polizzi kommer att släppa en novell om hur tjejer ska göra för att få en kille att falla pladask. Boken kommer att släppas i början på nästa år och Snooki säger; "Jag är stolt att berätta för mina fans att jag har jobbat på ett projekt ett tag nu. Resultatet har blivit en bok som kommer få killar att bli kära i dig på nolltid."


RSS 2.0