Huset i ItalienPå bilden ovan ser ni huset där Jersey gänget kommer bo i när de är i Italien.

Angelina är gravid!

Som jag tidigare har berättat så har Angelina förlovat sig med pojkvännen sen en tid tillbaka, David Kovacs. Paret flyttade nyligen ihop men de slutar inte där, nu är Angelina även gravid!
Angelina själv har inte kommenterat något om detta så datumet när barnet kommer är inte satt. Men det återstår bara att se!

Ronnie klubbar

Den 16 april befann sig Ronnie på nattklubben 118 Lounge i New Jersey för att roa sig. Och visst ser de ut som att han hade en rolig kväll?

Sammi - "Tjejer i Italien kommer att hata The Situation"

Jersey gänget är kända för sina solbrännor och Ed Hardy kläder. Men frågar man Sammi så tror hon inte att denna looken kommer att gå hem hos de italienska tjejerna! "Jag tror att tjejerna i Italien har mer klass och stil än tjejerna i USA. Kollar man på tjejerna som Mike "The Situation" har dragit med hem i showen och på de italienska tjejerna så är de en stor skillnad! Helt ärligt tror jag inte att Mike kommer lyckas lika bra med att dra hem tjejer på krogen där, tjejerna kommer att hata honom".

Sammi @ The Lott.

Den 16 april befann sig Sammi på nattklubben The Lott i NYC.

Pauly D är tät!

Pauly D är en av de tätaste Shore stjärnorna med drygt en halv miljon på kontot varje månad!
Hans pengar kommer främst från att han är DJ på olika klubbar och där tjänar han 40.000$ för varje spelning. Och nu är han mitt uppe i ett projekt med rapparen 50 Cent där han är med och producerar låtar till hans kommande album. Det ser ut som att 2011 är ett bra år för Pauly D!

Har JWOWW aggression problem?

JWOWW's ex pojkvän Tom Lippolis gick nyligen ut i en intervju där han berättar att ex flickvännen JOWOWW en gån högg honon med en kniv i armen under ett fylle bråk.
Tom berättar att den 6 mars 2010 blev JWOWW väldigt aggresiv mot honom när han kvällen innan hade tagit en bild med en tjej på en nattklubb. "Jenni blev väldigt arg och skrek många hemska saker till mig och vi båda skrek på varandra. Från toma intet tog hon fram en kniv och högg mig i armen. Det hela var så hemskt, mitt ben stack ut från armen. Jag besökte sjukhuset men jag ringde aldrig polisen. Dagen efter trodde jag att hon skulle be om ursäkt men hon sa bara att det var jag som fick henne att göra de, att jag fick skylla mig själv."

Angelina @ Greenhouse

Den 13 april befann sig Angelina på Frank Gotti's födelsedags kalas som hölls på nattklubben Greenhouse i NYC.

Pauly D @ Pacha Nightclub, NYC.

Den 21 april var Pauly D dj på Pacha Nightclub i NYC.

Pauly D ser fram emot Italien.

Den 9 maj bär hela Jersey casten till Italien för att spela in den kommande säsongen. I en intervju med NY Post säger han; "Jag ser verkligen fram emot Italien! Jag har aldrig varit där och när jag hörde att vi skulle åka dit för den nya säsongen blev jag överlycklig! Men jag kanske borde ta några språk lektioner eftersom jag förstår en del men talar det inte."

Snooki väljer gymmet över festen.

Snooki har alltid varit den kurviga i Jersey huset, vilket passar henne otroligt bra! Men det verkar som att hon nu tröttnat på de extra kilona och sattsar stenhårt på gymmet. Anledningen till detta ska vara enligt henne själv att i Jersey Shore huset ville hon inte träna för att de var mer roligt att gå ut och festa än att vara på gymmet. Men nu är de helt andra bullar! Snooki har skaffat sig en personlig tränare som visar henne hur hon ska träna och äta rätt!

Snooki är galen i leopardmönster.

Att Snooki är riktigt förtjust i leopardmönster är ingen nyhet. Men nu har den heta brunetten tagit de till en helt ny nivå och slingrat håret i tja, leopardmönster!

Mike funderar på att skaffa ny bilDet ser ut som att Mike är trött på att köra runt i sin Bentley så här om dagen såg man han testköra en Ferrari.

Pauly D @ BahamasÄven fast Pauly har fullt upp med att vara DJ på kända nattklubbar har han ändå tagit sin tid att ta en lite semester på Bahamas i veckan.Charlie Sheen medverkar i Pauly's showSom jag skrivit tidigare så ska Pauly D få sin egna spin-off show där man kommer kunna följa hans liv. Det ser även ut som att man kommer att få se en del kända ansikten i showen. Bland annat 2 and a half men stjärnan Charlie Sheen.

>Blogg uppehåll.

Ursäkta att jag har varit rätt frånvarande från bloggen de senaste dagarna men jag har inte befunnit mig framför en dator. Håll ut så kommer jag tillbaka nu i dagarna!
Glöm inte att lägga till bloggen på Bloglovin för att hänga med i alla senaste uppdateringarna!Snap photo


Sammi lanserar sin egna doft.Den 2 april befann sig Sammi på Gardens Mall i New Jersey för att lansera sin doft "Dangerous".


Jersey Shore huset till uthyrning.Vem har inte dröm om att leva som Jersey shore casten en hel sommar? Nu kan den drömmen bli sann eftersom Jersey huset är till uthyrning. Det enda som kan bli ett problem är att det kostar $6500 per natt!


Ronnie @ Charlie Sheen show.Den 8 april befann sig Ronnie på premiären av the Charlie Sheen show i New Jersey.


Snap photo


Snooki VS. Kanye West.Vi är vana att se Snooki i leopardmönstrat. Även rapparen Kanye West har hakat på trenden! Men frågan är, vem bär den bäst?

Snap photo


Season 3. ep. 14 - The reunion.

OBS detta är det sista avsnittet på SÄSONG 3. Varning för spoiler.


JWOWW och Rodger @ The Foundation RoomDen 26 mars befann sig Jwoww och pojkvännen Rodger på The Foundation Room i Atlantic City. I intervjun nedan berättar hon lite om hennes relation till Sammi samt Rodger blir intervjuad.

JWOWW Jenni Farley, Foundation Room, Showboat... by bermvids

JWOWW vill bilda familj.JWOWW som har varit tillsammans med pojkvännen Rodger verkar lyckligare än någonsin. I en intervju nyligen sa Jenni "Jag visste inte att jag kunde vara så lycklig i en relation. Jag hoppas verkligen att vi kan bilda familj snart, helst redan nästa år. För jag kan inte se mig själv gå tillbaka till New Jersey för ännu en säsong av Jersey Shore."
Säsong 4 håller just nu på att spelas in i Italien och som det ser ut så är Jenni helt seriös på att inte återvända till Jersey för en säsong 5. Tror ni att showen kommer bli annourlunda utan henne?

Snooki tar över WresteMania.Den 3 april befann sig Snooki på WrestleMania i Atlanta, Georgia där hon fick i uppdrag att presentera de olika wrestlarna för kvällen.


Deena till Lil Wayne - "Hör av dig".Efter att rapp musikern Lil Wayne sa i en intervju att han är förtjust i tv serien Jersey Shore så blev cast medlemen Deena imponerad. Så imponerad att hon nu sägs ha en liten crush på rapparen. En nära källa till Denna säger "Hon hoppas att han hör av sig till henne via Twitter och frågar henne om en dejt."
Kan ni se Deena och Lil Wayne tillsammans?

Snap photo


Angelina har förlovat sig.Trotts att Angelina var den mest hatade personen i Shore huset så har hon nu hittat kärleken. Anglina's fästman Dave Kovaks friade till henne mitt på röda mattan under New York fashionweek och trotts att det inte finns något datum till bröllopet än så har paret valt att utöka familjen med en liten hundvalp som de döpt till Munchkin.

Mike signerar flaskor.Den 1 april befann sig Mike "The Situation" på Wine & Spirits Premium Collection Store för att signera Devotion Vodka flaskor.


Snap photo


Snap photo


Jersey stjärnorna som barn.Alla har vi varit små! Även Jersey stjärnorna! På bilden ser ni Ronnie, Sammi och Vinny. Vad tycker ni?

RSS 2.0