Mike's Halloween @ Jet nightclubTill skillnad från både Snooki och JWOWW så dök Mike The Situation upp till nattklubben JET som sig själv? Hade han bara brist på fantasi eller gillar han kanske inte att klä ut sig?


Snooki är saltgurkan herselfSom jag skrev tidigare så dök Snooki upp på nattklubben JET i Vegas utklädd till salturka som förväntat. Utklädnaden var väldigt fin och speglar Snooki's personlighet. Vad tycker ni?


JWOWW @ Dusk nightclubJenni JWOWW valde att fira Halloween på nattklubben DUSK i Atlantic City igår kväll. Utklädd till en sexig lärarinna med två toffsar såg JWOWW riktigt snygg ut!


Vinny och Ronnie's halloweenSer ni vem killarna klätt ut sig till?


Skulle Vinny och Snooki passa ihop?

De som följt Jersey Shore från hela början har sett Vinny och Snooki mysa tillsammans ett antal gånger. Snooki som har ett vilt beetende och Vinny som är mer av den lugnare typen, skulle de passa som ett par? Vad tycker ni?

Snooki landar i LAX

Den 28 oktober landade Nicole Snooki på LAX i Los Angeles. Snooki som gick och pratade med en okänd man sågs med ett stort leende på läpparna.

Sammie - "Ron är en bra kille"

Vi har sett de göra slut och bli tillsammans några gånger för mycket, men trotts Ronnie's otrohet mot Sammie så har hon inget ont att säga om honom. I en ny intervju med tidningen PEOPLE berättar hon "Just nu är allt jätte bra mellan oss. I slutändan är han en bra person och jag ser honom som min familj."

Snooki tävlar om snyggast kostym

Att Snooki älskar saltgurkor är ingen nyhet, och inför denna Halloween helgen så planerar hon att bära kostymen på bilden till höger. Nattklubbet JET i Las Vegas har en tävling nu på lördag där personen med snyggast kostym vinner 10,000 dollar. Tror ni att Snooki kammar hem vinsten?

Snooki luncharMed en väska som är större än henne själv från Lindsay Lohan's 6126 collektion tog sig Nicole Snooki till Beverly Hills för att luncha med en vän.


Season 3!Visst tröttnar man aldrig på Jersey Shore's festande, beetende, och GTL? Om du har gjort det så verkar det som vi får stå ut med ännu en säsong som kommer att ha premiär den 6 januari 2011!


Snooki är populärast denna HalloweenÄven fast Snooki hade svårt att välja vad hon skulle klä ut sig till inför Halloween så har många Hollywood kvinnor redan bestämt sig för att klä ut sig till Snooki! Tv showen Regis and Kelly gjorde en undersökning om vad folk helst klär ut sig till denna Halloween och över 50% svarade att de gillar Snooki's stil, hennes stora hår med mycket hårspray i och korta klänningar.
Bilden ovan är från när JWOWW och Snooki besökte showen Regis and Kelly.


Sammi festar till detSammi Sweetheart är inte känd för sitt vilda festande, men dök ändå upp på röda mattan till The Night at Moon Nightclub i Las Vegas den 23 oktober.


Snooki innan Jersey ShoreMed lite mindre smink, lite smalare och med en vanlig topp såg Nicole Snooki ut som the girl next door, inte den Snooki vi är van vid att se i Jersey Shore med andra ord.


Vinny sattsar också på skådespeleriJersey Shore har blivit MTV's största serie genom tiderna, så varför inte få in mer tittarsiffror? Snooki och Pauly D har redan blivit erbjudna sina spin-off serier och nu verkar det som att Vinny inte lämnas utanför. Han kommer nämligen att få en liten roll i MTV's serie ‘The Hard Times of RJ Berger” där han kommer spela sig själv som RJ Barger's kusin.


Snooki på gymmetEfter ett och annat påhopp om fettma har Nicole Snooki valt att börja sattsa på träning. Den 25 oktober var hon på öppningen av gymmet BL Body activewea i NYC.


Klicka för större bilder!


Snooki laddar upp inför HalloweenHalloween helgen är inte långt ifrån och Snooki börjar redan känna av pressen på att hitta en bra förklädnad. Vad sägs som ett mjölkpaket?


Pauly D behöver muntras uppEller för vilken annan andledning åker man till Disneyland i Florida ensam?


T-shirt timeIngen har väl missat Pauly D och Vinny's låt "It's T-shirt time"? Nu har ett antal affärer i USA börjat sälja denna t-shirt. Hade ni velat ha en?


Vinny pratar om mobbningOvan ser ni ett video klipp där Vinny visar sitt stöd för organisationen GLBT som arbetar mot mobbning. Jag tycker det är jätte bra att kändisar utnyttjar sitt kändisskap för att göra nytta.

Snooki visar sin roliga sidaFör att samla in pengar till den lokala brandstationen körde Nicole Snooki stand up om brandmän på sin gamla skola i Marlboro, New York.


Sammi lär sig laga köttbullarSammi Sweetheart har lärt sig att vägen till en mans hjärta går genom magen. I helgen befann hon sig på Palms Resort i Las Vegas där hon fick lära sig att göra italienska köttbullar med mästerkocken Geno Bernardo.

 

Snooki på event.Snooki befann sig på State Plaza Mall i New Jersey den 23 oktober för att hålla i ett event vid namn "Snooki" rumors challenge. Det hela gick ut på att man skulle svara sant eller falskt på rykten om kändisar.


Bilderna går tyvär inte att göra större!


Bli brun som JWOWW.Som jag har berättat tidigare så har Jenni JWOWW kommit ut med en skolskyddsfaktor. JWOWW som har valt att kalla den "Black Bronzer" har nu börjat säljas i butik i USA.


Angelina går på en scary dateInför Halloween helgen har tv kanalen CBS har kommit upp med en skämt serie om läskiga ting från skräckfilmer med ett antal kändisar. I videon ovan ser ni Angelina på date med en zombie.
Klippet var inte min typ av humor, men det var kul att se en annan sida av Angelina. Vad tycker ni?

Season 2 ep.13


JWOWW @ Intouch magazine oktober 2010


Snooki designar tofflor
Vi är vana att se Nicole Snooki i storra fluffiga tofflor i Jersey Shore, så vem passar inte bättre som ansikte utåt för toffler företag?  Det är exakt detta Snooki har fått göra nu, hon har nämligen fått egen designa ett par (bild ovan) som redan sålt i 10,000 exemplar.

Jersey cast @ Wendy Williams ShowJenni "JWoww" Farley, DJ Pauly D, Mike "The Situation" Sorrentino, Nicole "Snooki" Polizzi, Sammi "Sweetheart" Giancola och Ronnie Ortiz Magro alla på plats den 21 oktober för att medverka i The Wendy Williams show på Manhattan.


JWOWW tackar nej till PlayboyJenni JWOWW har förmodligen den snyggaste kroppen av tjejerna i Jersey Shore och har gjort en del lättklädda bilder. Men trotts att Playboy är den kändaste tidningen att visa lite hud för så tackade hon nej till 400.000 dollar för en photoshoot. "Jag har fått ett bättre erbjudanden, ni alla kommer att få se det snart" berättar JWOWW för radio programet Ryan Seacrest den 20 oktober.


Mike har skrivit en bok


Vilket är mer passande framsida för en bok än Mike som visar sin kända 6 pack? Boken som släpps den 2 november i Usa handlar om hur man får de snyggaste tjejerna på nattklubben och hur du ska göra för att hålla dig borta från Granades.. Blir man förvånad?

Vinny visar hur man festarDen 19 oktober promotade Wii sitt nya spel "Just Dance 2". Vinny var på plats och visade sina dancemoves. Undra om Vinny fick med modellen Amber Lancaster (bilden ovan) att köra hans kända fist pumping?


JWOWW @ GTL partyJenni JWOWW som aldrig missar en fest var själv värd för “Jersey Shore GTL Party” som hölls på Mad River Bar & Grille i Philadelphia den 19 oktober.


Snap photo


JWOWW @ TNA impact!Som jag har berättat tidigare så medverkade JWOWW i showen "TNA impact!" som sändes förra veckan. Här har ni ett klipp från det.JWOWW före Jersey ShoreAlla har vi varit små, även Jenni JWOWW. Radaronline.com har luskat fram dessa bilder och en nära klasskamrat till JWOWW berättar; "Jenni var inte så populär i skolan. Hon höll sig mest för sig själv men hon var alltid arig mot sina klasskamrater. Jag kan inte minnas att hon hade någon pojkvän under högstadiet eller var med i någon sportsaktivitet."


Snooki och JWOWW @ Regis & KellyHär har ni videon från när Snooki och JWOWW medverkade i Live! with Regis & Kelly under tiden tjejerna besökte NY. Ikväll är det säsongsfinalen av säsong 2 i Usa, ni kommer självklart att hitta avsnittet på bloggen imorgon!

Snooki gör välgörenhetDen 17 oktober tog Snooki sin tid för något som ligger henne varmt om hjärtat nämligen välgörenhet! Organisationen Donations of Love and Popcorn Zoo tjänade in 6.000 dollar för att ha Snooki där signerande autografer och visa sitt stöd för hemlösa hundar.


Pauly D blir dissad utav Donald Trump
Det ryktades ett tag om att Pauly D skulle medverka i Donald Trump's kända serie "The Celebrity Apprentice" där kändisar försöker samla in pengar till olika välgörenhets organisationer. Men mr Trump verkar inte tycka att Pauly är tillräckligt känd för att medverka i serien och vill ha någon med hip-hop bakgrund istället, så därför fick rapparen Lil' John platsen.


Roliga citat från avsnitt 12season 2 ep.12Kan du inte se videon?

Snooki och JWOWW intar NYDen 14 oktober sågs både Snooki och JWOWW i NYC för att bland annat medverka i showen “Live! With Regis and Kelly.”
Båda tjejerna var ovanligt fin klädda, JWOWW slängde till och med på sig en kavaj! Vad tycker ni om hennes stil?


Snooki får erbjudan om bantningEfter att den kända tecknade serien South Park gjort en parodi på Snooki's matvanor (se HÄR) har ett och annat bantings företag erbjudit Snooki gratis produkter för att gå ner i vikt. Nicole som hon egentligen heter har själv inte kommenterat detta ännu men hon har tidigare sagt att hon nästan dog i anorexia för några år sedan, men att hon idag är nöjd med hur hon ser ut.

Snooki i South parkAtt Jersey Shore har blivit en stor succé är ingen nyhet. Nu har även de populära programet South Park gjort en parodi på Snooki som är känd för att gilla att festa och ha en kärlek för pickles!

Mike @ Boudoir loungeMike The Situation festade igårkväll till det på Boudoir lounge i Hollywood. Mike som har rakat en stjärna i sidan av huvudet lämnade stället med en okänd brunett framåt små timmarna.


Mike @ Jimmy Kimmel showMike The Situation och hans danspartney Karina Smirnoff medverkade i gårkvällens Jimmy Kimmel show. Paret som åkte ut från Dancing with the Stars pratar ut om medverkan i showen.

Mike och Karina Smirnoff i veckans DWTSHär har ni ett klipp på Mike The Situation och hans danspartner Karina Smirnoff i veckans Dancing with the Stars. Vad tycker ni om uppträdandet?

JWOWW övar inför wrestling matchenSom jag skrev tidigare så ska JWOWW medverka i tv showen "TNA impact!" på torsdag kväll. Men redan nu är hon i full gång med att öva sina skills på Nonstop Action Wrestling event som hölls igår i Orlando, Florida.


Mike pratar om steroiderMike The Situation är känd för 3 saker, Jersey Shore, Dancing with the Stars men främst för sina magmuskler. Nyligen blev Mike intervjuad av tv kanalen ABC där han pratar lite om steroider och träning.

JWOWW wrestlarAtt Jenni JWOWW är känd för att ha attityd är ingen nyhet, och vad passar inte henne bättre än att ställa sig i ringen och wrestla för att få ut aggressionerna? Detta är i vilket något hon bestämmt sig för att göra och kommer att synas i tv showen "TNA impact!" på torsdag. Jag lägger självklart upp klippet så fort det kommit ut!

Season 2 ep. 10


Mike kraschar bilenDet verkar inte vara lätt att ha ett så hektiskt liv som Mike The Situation. När Mike skulle lämna gymmet igår så råkade han backa in med sin sprillans nya Mustang i en lastbil! Mike såg riktigt arg ut över denna Situation, nu får vi hoppas att försäkringen täcker skadan.

Snooki dömmer snyggaste tvättbrädanBinghamton University i NY hade en ganska kul tävling den 7 oktober. Killarna på universitetet fick tävla om vem som hade snyggast tvättbräda och som vi vet så älskar Snooki välbyggda killar, så vem passar inte bättre som dommare än henne? Snooki såg ut att ha riktigt kul men kunde inte välja en vinnare utan de blev de två killar på första bilden som fick dela på vinsten.  


Angelina hamnar i bråkSom jag skrev tidigare så medverkade AngelinaThe Big Bang Celebrity Boxing match den 2 oktober. Hon boxades mot Kerry Schwartz som medverkar i VH1's reallity program Frank The Entertainer In A Basement Affair. När matchen var slut och det var dags för efterfesten rök tjejerna ihop igen som ni kan se i videon ovan.

Ronnie - "Jag skämms över det jag gjorde mot SammieRonnie och Sammie's förhållande har varit on and off sedan säsong 1 av Jersey Shore. Men i säsong 2 valde Ronnie att ta de hela till en annan nivå och vara otrogen mot Sammie ett x antal gånger. I en ny intervju med MTV förklarar han "När jag väl befann mig på klubben med de tjejerna tänkte jag för mig själv att jag var kung i Miami som hade så många tjejer flockandes runt mig. Men när jag kom hem till Sam den kvällen hade jag sån ångest, jag fattade inte hur jag kunde göra något så hemskt mot henne. Jag skämms verkligen."

Man vet inte vad man har förräns man förlorat det, eller hur Ronnie?

Kan ni gissa vem denna snyggingen är?


Season 2 ep. 11Edit: Jag hittar tyvärr inte avsnitt 10 än. Men så fort jag fått tag på den kommer den upp på bloggen!

JWOWW tjänar pengar på solningJenni "JWOWW" har en ny affärsidé - tjäna pengar på solskyddsfaktor. JWOWW som kommer att komma ut med sin egna kollektion solskyddsfaktor "Jwoww's Black Bronzer" kommer enligt källor att tjäna 2.50 dollar per såld flaska. De första exemplarerna kommer ut i 25,000 flaskor vilket leder till 62,500 dollar. Catching!

Mike tränar inför DWTS.En trött Mike dök upp till träningslokalen den 7 oktober. Mike och hans partner Karina Smirnoff är fortfarande med i tävlingen Dancing with the Stars.


Don't mess with Angelina!Att Angelina har svårt att hantera sin ilska är ingen nyhet, men gränsen går väl ändå när man blir fysisk våldsam? När Angelina den andra oktober medverkade i The Big Bang Celebrity Boxing match fick hon en privat chaufför som skulle ta henne och hennes mamma till hotellet. Enlingt Angelina's mamma Annmarie började chauffören stöta på henne men eftersom hon inte var intresserad så började han svära åt henne, och då såg Angelina rött och smällde till chauffören i huvudet.
Men Annmarie verkar inte tycka att dottern gjort något fel; "Hon blev rasande när han inte visade respekt mot mig, hon försökte bara skydda sin mamma."

Angelina - "Jag blev mobbad"

               

Angelina som valde att lämna Jersey Shore ännu en gång i säsong 2 talar nu ut om all drama i huset, "Jag blev så mobbad så jag orkade inte mer."
Vi som följt Jersey Shore sen säsong 1 vet att Angelina aldrig har varit speciellt omtyckt av resten av gänget. Nyligen i en intervju med tidningen Us Weekly berättar hon; "Jag har aldrig varit med om någon värre mobbning än den i huset. Mike kallade mig en smutsig hamster även fast jag städade huset upp och ner flera gånger, men MTV valde att inte visa det. Snooki brukade kalla mig hora till höger och vänster och Mike och Vinny brukade kalla mig en fet val. Jag brukade springa in på toaletten gråtandes. Men gränsen gick nog när Mike la en kondom med grädde i under min kudde. De pushade mig till en gräns där jag inte orkade med all drama."

Snooki har många framtidsplanerÄven fast de stora intresset just nu är att festa så är Snooki i full gång med att planera sin framtid. I en intervju nyligen med tidningen EXTRA berättar hon; "Jag vill gifta mig när jag är runt 26-27 bli gravid direkt efteråt och få 4 små Guido/Guidette bebisar."
Men vad Nicole vill göra nu är att testa på skådespeleri och även ge sig på att designa kläder. "I wanna be a clothing designer, hair designer... Try acting just to say that I tried it, and if I'm a success at it, good for me. If I'm not, I tried."

Mike är redo att festaMed sin iPad under armen den 4 oktober sågs Mike mer känd som "The Situation" ute på nattklubben Beso. Mike som var uppklädd såg redo ut att ha en vild kväll.


Pauly D får sin egna reallity showDet verkar som att Pauly D säger adjö till Jersey Shore och beger sig på andra äventyr i sin nya rellity show. Än så länge har jag ingen information om vad showen kommer att handla om, men en källa till Pauly säger att han redan är i full gång med att spela in i hemstaden Rhode Island.

JWOWW stödjer rosaSom de flesta kanske vet så är oktober en "rosa månad" där man stödjer bröstcancer forskning. Jenni "JWOWW" har tagit detta till en hel annan nivå och målat dit rosa slingor i håret, men huvudsaken är att hon visar sitt stöd eller hur?


Såhär ser det även ut på hennes hemsida.

Mike berättar mer om sin familjFrån att ha växt upp i Manalapan, New Jersey till att ha medverkad i både Jersey Shore och Dancing with the Stars har de flesta fått en skymt om vem Mike mer känd som "The situation" är. Men bakom den tuffa fasaden gömmer sig en kärleksfylld kille med stor kärlek för sin familj.

"Min mamma var en "stay home mom" och min pappa elektrisk ingenjör. Vi har alltid varit en ganska normal familj, vi var ofta på semester och spenderade lata dagar på stranden. Vi har fortfarande söndags middagar hemma i huset och vi står varandra nära."

Pauly D festar till detDen 2 oktober sågs Pauly D på nattklubben Moon i Las Vegas. Pauly uppgift var väl som vanligt att få hem den snyggaste tjejen på klubben och flörtade hej vidlt med fotograferna.

Sammi @ The rolling stone's hot partyDen 1 oktober hade tidningen Rolling Stone sitt årliga "Hot party" som denna gång höll hus i Jet Nightclub, Las Vegas.
Sammi "Sweetheart" var på plats i en enkel svart klänning och med ett stort leende på läpparna.


Angelina's mamma till sjukhusDetta är en Spoiler, så har du inte sett avsnitt 10 så sluta läsa nu!

I torsdagens avsnitt (USA) så valde Angelina att ännu en gång lämna Jersey Shore. Anledningen till detta var för att hon kände sig utfryst av de andra (vilket hon själv har satt sig i den situationen tycker jag).
Det var inte bara Angelina som lämnade huset rasande utan även hennes mamma som fick reda på detta genom telefon och las in på sjukhus med utbrändhet av all mobbing som pågick med hennes dotter.

Snooki for loveNär vi trodde att Snooki skulle lugna ner sig och fokusera på sin kommande bok så chockar hon oss ännu en gång med att hon ska få sin egna reality show där hon ska hitta sin "Mr Guito". Enligt en källa är Snooki riktigt glad över den kommande showen som förmodeligen kommer visas på MTV, och är redan i full gång med att planera allt i minsta detalj.
Kommer du att följa Snooki i hennes kärleks jakt?

Jersey @ Spoof på Twilight


En kort intervju med SammiÄr du fortfarande arg på Snooki och Jenni för att de inte berättade till dig att Ronnie var otrogen?
De var aldrig riktigt mina vänner. De tyckte att det verkade kul att skriva ett brev där de berättade att Ronnie var otrogen, jag tror att de egentligen bara ville skapa en dramatisk scen.

du tror att om de verkligen var dina vänner hade de berättat till dig på en gång?
Under hela tiden satt de där som om de inte visste någonting när jag frågade om de visste något. Om de hade varit mina riktiga tjejkompisar hade de satt sig ner med mig och sagt "Hey lyssna, detta är vad vi har hört om Ronnie". Men eftersom ingen i huset sa något så är de alla fake.

När du kollar tillbaka idag, visste du vad som pågick med Ronnie?
Verkligen inte. Hade jag vetat det hade jag aldrig haft en relation med honom.

Vad gjorde du för två år sedan? Och vad vill du göra härnäst?
Jag jobbade som assistent hos en ögon läkare. Det var svårt att få ihop de till hyran och annat man behöver. Idag lever jag på en helt annan nivå, det är otroligt vilka möjligheter jag får och vilka underbara personer jag får träffa. Mode och design har alltid varit ett stort intresse men vad som lockar just nu är att få jobba med hårförlägning.

Pauly D som barnKunde man se på honom redan som barn att han skulle bli en heart breaker? Pauly D som har växt fram en stor kärlek för kvinnor, snabba bilar och en hel del hårvax under åren har också bara varit barnet! Radaronline.com har snokat fram en del bilder lille Pauly och visst var han gullig?


Snookis smak på killarVi har fått en och annan skymt om Snooki's smak på killar, men frågar man henne själv är hon mer spesifik i hur hennes dröm kille ser ut "Han ska vara solbränd och självklart italienare, han ska vara en party prisse och inte vara någon idiot".
Nu beger sig Snooki ut på jakt efter denna typ av kille med hjälp av bästisen Jenni "JWOWW".

Lycka till tjejer!


RSS 2.0