Snap photo


Såhär ser det ut statistiskt (Facebook)Alla har sina personliga favoriter i Jersey Shore huset. Men om man kollar på facebook's statestik så är Pauly D populärast med flest följare och Ronnie ligger sist. Vem är din favorit?

Ronnie berättar om uppbrottet med SammiI säsongsfinalen av säsong 3 så fick man se Ronnie och Sammi gå skilda vägar för den 100,de gången. Och trotts att de alltid hittar en ursäkt att göra slut lika snabbt hittar de en anledning till att gå tillbaka till varandra.
Men denna gången ser det verkligen ut som att det är slut till 100%.
Ronni fick frågan om vart han och Sammi står idag och han svarade att de båda fungerar bättre som vänner och att han har blivit alldeles för sårad av Sammi för att någonsin gå tillbaka till henne.

Snooki visar hur man blir Snooki.Snooki blev bjuden att gästa The Pullo Center i Pennsylvania nu i veckan. Hon fick frågan om hur det var att spela in Jersey Shore och svarade "Att leva i ett hus fullt med kameror i två månader är en tortyr. Det är inte många människor som klarar av det. Och det var anledningen till att Angelina hoppade av."
Men mest var fansen intresserade utav hur man fixar till Snookis poff i håret och hon tog gärna sin tid att bjuda upp två tjejer från publiken för att visa dom.


Sammi firar sin födelsedag.Den 25 mars firade Sammi sin födelsedag på Munchbar i Washington där flera kändisar fanns på plats för att fira henne.


Snooki @ WWESnooki fick chansen att presentera snyggingarna Dwayne Johnson och John Cena på presskonferansen för WRESTLEMANIA XXVII som hölls på Hard Rock Café i NYC den 30 mars.


Sammi lanserar smycke kollektion.Sammi som redan har sin egna parfym kollektion nöjer sig inte där. Nu har hon valt att ta allt till nästa nivå med sin egna smycke kollektion som finns att köpa på RichRocks. Smyckernas pris ligger under 50$ men vad jag kan se så kan man inte beställa hem dom till Sverige.


JWOWW VS. SnookiBåde JWOWW och Snooki är galet snygga i leopard mönstrat, men oavsett vad så finns det alltid en vinnare. Så vem tycker ni bär upp klänningen snyggast?

Snooki går ner i vikt.Nyligen postade Snooki bilden ovan på sin Twitter med texten :"What's with the skinnyyyyyyy!!? LOVE IT!"
Hon har vikt mobbats en hel del i olika tidningar och bloggar och det ser ut som att hon har tagit åt sig av kritiken.
Många följare blev upprörda över detta och en av kommentarerna var; "You have ALWAYS been beautiful. don't get too skinny, real women have curves don't forget it!"

Pauly D får din egna spin off show.Pauly som är känd för sin humor samt sin drama fria attityd är i full gång med att spela in sin egna spin off show! Vi kommer bland annat att få följa med Pauly på hans spelningar och helt enkelt få en inblick i hans liv. Än finns det ingen trailer till showen eller bestämt datum när det kommer ha premiär men den som väntar på något gott som de säger!

JWOWW vill spray tanna Kristen Stewart.JWOWW som i förra året lanserade sin brun utan sol Black Brownzer gick för ett tag sen ut i en intervju och sa att om hon fick spray tanna vem som helst så skulle de vara Kristen Stewart. Enligt JWOWW är Kristen för blek. "Alla känner sig sexigare med en sol bränna, hon borde testa det." Säger JWOWW.

Deena's Italien resa blir ett hunk letande.Jersey Shore säsong 4 kommer att spelas in i Italien och det är inte bara tittarna som ser fram emot detta utan även Deena, eller tja, hon är redo att träffa alla italienska hunkar!

"Jag ser verkligen fram emot att åka till Italien! Jag har bara hört bra saker därifrån och jag kan verkligen inte vänta tills jag får se de med egna ögon! Jag har också hört mycket bra om italienska män. Innan jag åker måste jag få reda på hur man säger 'blast in a glass' för det är mitt smeknamn så jag kan berätta de för alla italienare!"

Snooki testar solglasögon.Den 20 mars dök Snooki upp på eventet Revolution Eyewear i NY klädd i en leopardmönstrad klänning och såg helt enkelt galet snygg ut!


Vinny @ GLAAD Media Awards.En solbränd men glad Vinny dök upp till GLAAD Media Awards som hölls för 22,a året i rad på Times Square i NYC den 18 mars.


Mike är populär hos alla.Den 20 mars befann sig Mike "The Situation" på en avkopplande semester på Hawaii. Från att ena sekunden stå och flörta med en het blondin till att sedan hålla i en baby så ser det ut som att Mike är populär hos folk i alla åldrar!


Jersey shore tjejerna - en kväll på stan.Trotts all drama mellan Sammi och Snooki så ser tjejerna ut att trivas i varandras sällskap när de inte filmar för Jersey Shore. Den 5 mars befann sig trion Sammie, Nicole och Deena på nattklubben Voyeur i West Hollywood för en kul kväll på stan.


Pauly @ Cosmopolitan.Den 23 mars höll tidningen Cosmoplitan ett event i NYC för att lansera deras nya Ipad app. Trotts att Cosmopolitan främst vänder sig till tjejer så hindrade det inte Pauly för att komma och visa sitt stöd. Any reason to party?Update: Jag hittade denna video nyss. Själva anledningen till att Pauly dök upp på detta event var för att han är ansikte utåt åt Cosmopolitan's kampanj.


Ronnie festar till det.Den 25 mars befann sig Ronnie på nattklubben LAX i Las Vegas för att festa till det. Men trotts det så posade han mer än gärna lite för fotograferna som fanns på plats!


Pauly och Vinny i London.Den 9 februari befann sig Pauly och Vinny i London för en liten semester. Och som alla andra turister så begav de sig ut på stan för att upptäcka den vackra staden samt posera med en häst (?).


The situation har visst lite humor.Den 9 mars höll den kända entrepenören Donald Trump ett event vid namn Comedy Central Roast Of Donald Trump där kändisar som bland annat Mike "The Situation", Snoop Dogg och Larry King fick köra lite stand up comedi. I videon nedan ser ni Mike's uppträdande. Tycker ni att han var rolig?


JWOWW har lanserat bok.Vem vill inte lära sig att dejta som Jenni "JWOWW"? Nyligen lanserade hon boken "The rules, accordning to JWOWW" där hon av egen erfarenhet bland annat berättar hur man lättast får en kille på fall och tips på hur man kommer över sitt ex. Boken släpptes i februari i USA och det lär nog ta ett tag tills den kommer ut i svenska marknaden. Kommer du att köpa boken?


Snooki har lanserat sin toffel kollektion.Vi är vana vid att se Snooki med stora klumpiga tofflor och det är inga konstigheter att hon nu fått sin egna toffel kollektion hos varumärket "Platform". Nicole har valt att döpa kollektionen till "Snooki Slippers", visst är de passande?


Jag börjar blogga igen.

Även fast jag inte bloggat på ett tag så loggade jag nyss in på bloggen och ser att de är många som har hittat hit! Så jag har bestämt mig för att börja blogga igen! Ny design och nya uppteringar så stay tuned!Update: Jag vill bara meddela er om att alla avsnitt av säsong 3 finns att kolla på HÄR 
I fortsättningen kommer alla nya avsnitt av visas på bloggen!

RSS 2.0