JWOWW flyttarDet ser ut som att Jenni JWOWW packar sina saker från NY och flyttar ner till LA. Enligt källor har hon fått ett antal modell erbjudande på väst kusten. JWOWW som håller NY kärt är ändå villig att se vad de finns där ute för henne och är villig att pröva på livet i soliga LA ett par månader.

Snooki's födelsedags festNicole Snooki firade sin 23,e födelsedag på Pacha's VIP room i NY den 20 november. På plats fanns såklart hennes föräldrar och hennes BFF Jenni Farley. Dagen spenderade hon på ett matställe med pojkvännen Jionni Lavalle. Det såg ut som att de blev en lyckad födelsedag för Snooki!
Mike visar upp sin bästa sidaUpplädd i kostym och slips dök Mike The Situation upp till tidningen GQ's årliga fest den 17 november som hölls på Chateau Marmont i Los Angeles.


Angelina myser med Snooki's exOm det är något som Angelina inte är bra på så är det att hålla sig ur trubbel! Att Angelina och Snooki inte är bästa vänner är ingen nyhet, men ger det henne tillåtelse att mysa med hennes ex? Radaronline.com har de exklusiva bilderna från en fest som hölls i Long Island förra lördagen där man ser att Anglelina och Emilio kom varandra lite för nära.


Snooki och Sammi kör en tävlingDen 16 november befann sig Snooki och Sammi Oregon State University där de hade en utlottning för studenterna där en av dom vann en hel kväll med Jersey Shore gänget. De fanns 135 elever på plats och de tjejer som ville hade chansen att få en gratis make over a lá Jersey style.

Angelina - biten av en spindelDet verkar inte bara som att de är Jersey Shore huset och tittarna som ogillar Angelina utan även spindlar! Skvallersidan TMZ gick ut med dessa nytagna bilder på Angelina som blivit attackerad utav en sindel medans hon sov. Hela henne vänstra öga har svullnat upp och hon var nyligen hos läkaren för att kolla upp bettet.

Snooki blir ansiktet utåt för kondomerFöretag gör sitt bästa för att marknadsföra sig, och nu verkar kondom företaget LifeStyles fått upp ögonen för Nicole Snooki och vill att hon ska vara deras ansikte utåt. Nyligen gick Snooki ut med att hon är för säkert sex och valt att de ska sponsra henne och gästerna på hennes födelsedags kalas till helgen med gratis kondomer hela helgen.

Grattis till Snooki!


Som fyller 23 år idag!


Snooki har kul med sin pojkvänSom sagt så befann sig Snooki med pojkvännen Jionni LaValleDisney World. Här har ni ännu ett par bilder från parets helg tillsammans.


Sammi hoppas få en inbjudan till DWTSDet verkar inte bara vara Mike The Sitiuation som vill visa sina dance moves på tv, nyligen var Sammi Sweetheart med i en intervju där hon sa "Om jag fick chansen hade jag verkligen velat vara med i Dancing With The Stars."
Vi får hoppas att producenterna till DWTS läser denna intervju och ger Sammi en chans!

Angelina - I'm Hot

Nu har äntligen Angelina's låt "I'm Hot" släppts på iTunes. Låten som handlar om hennes tid i Jersey Shore huset sjunger "You can't replace or crowd my space. So step off, b---h, or I'll punch your face."

Vinny @ Adrienne Bailon's birthday

Genom att ha varit med i Jersey Shore så har Vinny skaffat sig en och annan kontakter. Den 27 oktober spenderade han kvällen på SL Nightclub för att fira sångerskan Adrienne Bailon's födelsedag.

Snooki tar med pojkvännen hem

Det ser ut som att det är seriöst mellan Snooki och hennes nya pojkvän Jionni LaValle. Hela helgen spenderade de med Snooki's föräldrar på Walt Disney World och paret såg kärare ut än någonsin.

The Situation @ Victoria's SecretDen 10 november höll Victoria's Secret sin årliga fashion show. Mike The Situation var på plats och posade glatt på rosa mattan.


Steve-O - "Jag blev dissad utav The Situation"Steve-O som är känd från MTV's program Jackass erkänner att han är ett stort fan av Mike The Situation. Trotts det verkar inte Mike vela ta hänsyn till sina fans.. I en intervju nyligen berättar Steve-O "Jag gick fram till Mike på röda mattan och berättade att jag är ett fan, men han bara kollade på mig och sa "yeah whatever" och ignorerade mig. Jag blev såå dissad utav The Situation"
Mike försvarar sig med att säga "Jag mötte Steve-O och jag hörde att han verkligen ville träffa mig. Men när han kom fram till mig var det mitt på röda mattan och jag var mitt i en intervju och folk skrek hur mycket som helst. Jag sa dock hej till honom men eftersom tidningen EXTRA höll på att intervjua mig så hann de inte bli mycket mer än det."


Don't mess with the Situation's hairOm man inte vill bli utslängd från Vippen så ska man se till att inte röra Mike The Situation's hår..
Tidigare i veckan blev Mike närgången med en tjej på klubben han befann sig på, när tjejen drog sin hand genom Mike's hår så blev han rasande och skrek "våga aldrig röra mitt hår igen".

Snooki's ex utmanar VinnyDet verkar som att Snooki har hamnat i ett triangeldrama. Snooki's ex Emilio har startat ett Twitter bråk med Vinny och Emilio verkar minst sagt upprörd över den gången Snooki och Vinny valde att ha lite mysigt som man fick se i ett avsnitt av Jersey Shore. Eftersom detta hände när Snooki och Emilio dejtade så tror han att Vinny hade planerat allt detta för att komma emellan paret.

“I can finally find out if your hook-up with Snooki was fake or planned,”

“Sadly, I really think it happened but I want him to be a man and admit he had sex with my girl while I was with her. He was supposed to be my friend.”

Vinny har fortfarande inte svartat på någon av medelandena ovan men Emilio avslutar med att utmana honom till att mötas upp och göra upp: I’m connected in here, this is my home and I will be at Sin City Night Club in Water Bay on November 26 and we’ll see if he has the balls to face me!”

JWOWW @ KatsuyaTrotts att de blåste en hel del den 8 november när Jenni JWOWW befann sig på restarangen Katsuya i LA hindrade de inte snyggingen med nu en mer klassisk klädstil att posa för paparazzi's som befann sig på plats.


Mike - "Jag tränar överallt"Att Mike The Situation har en pang kropp är ingen nyhet, men för att hålla sig i form gäller alla träningsmetoder som finns. I de senaste nummret av Men's Fitness berättar han: "Jag startar alltid dagen med att gå till gymmet. Jag sätter alltid min fysiska hälsa först och det går inte en dag utan att jag tränar. Nu i dagarna har jag varit väldigt upptagen och inte haft tid med att springa till gymmet så då försöker jag att alltid ha ett par hantlar till hands och göra några sit-ups."
Som sagt så håller sig inte denna kroppen i form utan någon slags träning varje dag!

Snap photo


Pauly D & Snooki @ EMA'sDen 7 november hölls de årliga EMA's denna gången i Madrid, Spanien. Både Pauly D och Snooki glänste på den lila (?) mattan.


Snooki @ Cake Boss


Pauly D & Snooki @ Bill Roedy Cocktail PartySom ni kanske vet så är EMA's i full gång i Madrid, Spanien. Redan igår var det fullt med kändisar i Spaniens huvudstad för att festa till det! Både Pauly D och Snooki fanns på plats på Bill Roedy Cocktail Party.


Mike på boksigneringMike The Situation är i full gång med sin boksignering för sin bok "Here's The Situation". Här befinner han sig på Borders Book store i NYC den 4 oktober.


Mike på möte med MTVDen 3 november sågs Mike The Situation utanför MTV's huvudkontor i NYC.


Snap photo


Angelina blev slagenAngelina har alltid varit den mest hatade i Jersey Shore huset och att hon blivit illa omtyckt av tittare till showen är ingen nyhet. Men inte löser det väl något att använda sig av våld? Här om dagen blev en 19 årig tjej arresterad för att ha gått fram till Angelina och slagit henne i ansiktet när hon var på ett shopping center i Staten Island.
Denna tjej är nu anhållen och väntar på rättegång.

Season 2. ep. 14 - The reunion


Mike's bror hamnar i trubbelMarc Sorrentino, 31, är ingen ängel precis. Marc som äger flera porr firmor och som också är maneger till sin bror Mike The Situation. Han har tidigare ett kriminellt förflutet och att han hamnade i trubbel med polisen under kvällen han och Mike festade på Manhattan den 20 oktober kom väl inte som en chock.
Enligt vittnen var Marc och Mike påväg tillbaka till hotellet med ett antal tjejer och en av de tjejerna påstår att Marc sparkade henne i magen när hon inte ville gå med på sex. Polisen arresterade honom senare för misshandel.

Snooki's pojkvän vill vara hemlig

Att Nicole Snooki har letat land och rike efter en ny "guido" till pojkvän vet väl alla vid de här laget. Och nu verkar det som att hon hittat kärleken i en kille vid namn Jionni LaValle. Även fast vi har sett Snooki med ett antal killar den senaste tiden så finns de inga bilder på Jionni, han vill nämligen hålla deras förhållande privat. Detta låter som en vettig kille som förmodligen har sett hur de gått för andra kändisar när de är för öppna med sina förhållanden. Vi får bara önska Snooki lycka till och hoppas att hon håller hårt i denna karl!

RSS 2.0